MØTER & MAT

Møter & Mat skal være den naturlige møteplassen for næringslivet, naboer og medarbeidere i Næringshuset i Lyngdal og i hele Listerregionen.
På “Kjøkkenet” driver vi med salg og servering av mat og drikke, catering, kurs, konferanser og overnatting samt servering og salg av produkter fra lokale produsenter av mat og drikke. Disse vil bli presentert i våre lokaler, bl.a. i vår interne mediekanal med en stor videovegg.

Møter & Mat skal inspirere til å jobbe på tvers av kjente stier og bidra til økt kreativitet, samhandling og skape nye muligheter for alle som tror på ideen om at ”nye løsninger kan skapes på tvers av og over en kopp kaffe”.

Møter & Mat er noe helt nytt, og Lyngdal er vår første etablering. Vi gjør det enklere å organisere møter og mat i Listerregionen for små og store møter. De aller minste møtene er møter du har med deg selv, de aller største er gjerne full pakke med flere hundre deltakere, alt du kan tenke deg av teknisk utstyr, møteledelse, overnatting og servering.

Møter & Mat er formet som et kjøkken og skal være en møteplass basert på ideen om ”kjøkkenet som det viktigste rommet i huset – og på jobben!”. Vi kan møtes på Kjøkkenet når det måtte passe fra morgen til kveld, til en prat over en kopp kaffe og en matbit. Kokken vår lager fersk, lokal varm og kald møtemat og serverer gjerne i alle møterom til avtalt tid. Vi har egen Møter & Mat Kaffeavtale for alle som er kaffedrikkere og som foretrekker skikkelig fersk malt kaffe, og vi har vår egen Møter & Mat Lunsjavtale for bedrifter som ser at det er enklere, rimeligere og raskere å ta lunsjen utenfor kontorets fire vegger.

Møter & Mat fokuserer på kvalitetsmat og drikke, personlig service og har som mål å skape synergier mellom gjester internt og eksternt, i tillegg til økt interesse for våre eiere og deres produkter og tjenester. Vi lager all maten selv, vi serverer over disk fra morgen til kveld, catering, møtemat, organiserer møterom og arrangement, i tillegg til aktiviteter og arrangement på huset, og hos våre eiere.

Møter & Mat er i tillegg et annonsemedium med flere store og koordinerte skjermer. Slik kan alle som driver i Listerregionen treffe likesinnede, presentere seg selv, søke nye medarbeidere og vise alle mulighetene for kolleger, konkurrenter og gjester.


INITIATIVTAKERE

VI SOM ER INITIATIVTAKERE BLIR GJERNE FLERE
Vi som har tatt initiativet til etableringen av Møter & Mat AS er alle engasjerte i Lister som region, og ønsker flere ildsjeler med i ”det gode selskap”! Vi har lovet hverandre å skape dette sammen, vise pågangsmot og utholdenhet, være åpne for andres tanker og ideer, og gjøre vårt til at vår verden er både spennende og god. Vil du vite mer om oss, ta kontakt med daglig leder, eller kontakt oss gjerne direkte.

BANKEN/Kvinesdal Sparebank
Kvinesdal Sparebank ble etablert i 1870 og er en selvstendig sparebank. BANKEN har hjemsted i Kvinesdal, salgskontor i Kristiansand, Sirdal og Lyngdal. BANKEN posisjonerer seg svært aktivt for å være enda tettere på sine kunder og derav være med å bygge opp under bankens egne verdier; Nær, Trygg og Engasjert.

Utsikten Hotell
Utsikten er et av Sørlandets nyeste og største Kurs, Konferanse og Eventhotell. Listers Kjøkken, Norges vakreste GolfPark, moderne KunstSenter og utendørs Amfi. Utsikten fra Utsikten er uendelig. Som tanken. Og for de av oss som ønsker fokus når jobben skal gjøres, er Utsikten det beste valget. Utsikten Hotell samarbeider med Kronen Gruppen.

HAMRAN + 100% NORSK
Hamran Snekkerverksted AS designer og bygger skreddersydde kjøkken og innredningsløsninger av høy kvalitet. Hamran er blitt et sterkt og godt innarbeidet 100% eid norsk merkevarenavn og holder til på Snartemo i Vest Agder, eget studio i Egersund og Lyngdal. Hamrans filosofi er Form følger funksjon.

Hav til Hei
Hav til Hei Invest AS ble etablert i 2007 og driver sine aktiviteter innen tomte og eiendomsutvikling, utleie og salg av eiendom. Hav til Heis viktigste marked er næringsliv og handel i Lyngdal og Listerregionen. Næringshuset i Lyngdal er selskapets nyeste og største investering. Det er fremdeles noen få m2 igjen til de som ønsker å være en del av det kreative miljøet i Lister.