MENY

SALATER
BRØDMAT
SUPPER
VARMRETTER
DRIKKE
KAKER

KAFFEAVTALEN MØTER & MAT er et helt unikt tilbud for alle som er glad i god kaffe. Kontor og møtekaffe er ikke lenger som det engang var. Vi har alltid fersk, malt kaffe og vet at tida er forbi med besk kontorkaffe, brent og gammel, og at siste mann glemte å sette på ny.
Vi vet at skikkelig god kaffe inspirerer til utagerende kreativitet og møter på tvers og nye muligheter. Velkommen til den nye kaffeavtalen, alltid ferskpresset og i skikkelige kopper og krus.
Med Kaffeavtalen Møter & Mat kan du når som helst fylle på med ferskmalt kaffe i små eller store M&M og CHAQWA® kaffekopper og krus. Svart kaffe, kaffelatte, americano, espresso og machiato. Kjenner du lukten av god kaffe allerede..!?

LUNSJAVTALEN MØTER & MAT er lokal, fersk, velsmakende, sunn og rimelig lunsjmat på Kjøkkenet hos oss, og hver eneste dag sparer bedriften seg for masser av tid, hvem sin tur det er til å lage lunsj, hvorfor har ingen kjøpt inn ferskt brød, og hvorfor er det ikke juice og melk i kjøleskapet. Overlat til Møter & Mat å gjøre bedriften og dine medarbeidere mer effektiv – og gladere.
Hver eneste arbeidsdag har vi ferske og sunne salater, varm suppe og en deilig varmrett, ferskt brød, god ost og godt pålegg, og en eller annen overraskelse. Lunsjavtalen er alltid inkludert vann og kaffe. Har du med deg en gjest eller to, spanderer vi den første lunsjen. Enkelt, ikke sant..!?